Kálmán Olga az ATV-ben szépen sarokba szorította Kósa "Mr. 10%" Lajost! Ezúton is szeretnék gratulálni neki, sok ilyen újságíró kéne a magyar médiába. Régen is szerettük Olgát, mindig tudtuk, h rámenős és felkészült, de ez most különösen szép volt. Kósa csak makogott, pedig várható volt, h mint a Fidesz alelnökeként szembesülnie kell ezzel a kérdéssel. Csak tudjon már arról, mit hadovál a pártigazgató, főleg ha az felkerül az internetre! Persze, nem hallotta... Ezek után nem meglepő, h Navracsics bejelentette, OV nem megy miniszterelnöki vitára, mert nincs értelme. Persze, úgy gondolják, a királynak nem kell senkivel vitáznia. 2/3-al meg majd mindenre úgy reagálnak mint Kósa Lala? Ez nem történt meg. Na ezért nem szabad nekik 2/3-ot adni! Kapjatok már észbe emberek!!!

 

http://altnyil.nolblog.hu/archives/2010/04/14/Kosa_es_a_vizes_piskota/

http://holdrablo.hu/2010/04/13/kosat-megforgattak/

a második videó még durvább, itt Kósa padlón van és már a családjáról makog és, h őt átverték, mert nem erre készült! Hát könyörgöm, Ő a Fidesz alelnöke! Behívja az ATV és nem erre készül, h ki akarják csinálni, a legnagyobb botrányukkal? Remélem nem így fognak hozzá a kormányzáshoz, mert akkor hamarosan itt lesz a balkán az országban...

De legalább Kósa ezentúl ha az ATV-be megy, felkészül, h bármit kérdezhetnek tőle! Hát beszarok komolyan! Ez meglepő Lajosunknak, h egy újságíró bármit kérdezhet, nem csak az előre leadott anyagot, amit a Fidesz sajtósai csináltak? Lajos ez nem a HírTV! És ez már nem is a kommunizmus, mikor megmondta a párt, h mit lehet kérdezni szeretett vezérünktől! Lajos ez DEMOKRÁCIA és szólásszabadság + szabad sajtó! Dereng vmi vagy Debrecenben ilyenekről nem hallani?

Szerző: ostopenko  2010.04.14. 11:29 15 komment · 1 trackback

Címkék: atv kósa égés kálmán kubatov olga

A bejegyzés trackback címe:

https://ostopenko.blog.hu/api/trackback/id/tr151920216

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Fideszes ekkorát még nem égett 2010.04.14. 11:42:37

Kötelező videó! Téma: Kubatov-ügy. Kósa makog az ATV-ben: Vágatlanul: http://www.youtube.com/watch?v=MrzrAm7sLgo http://www.youtube.com/watch?v=rQQlqEd9N7k

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

xanax · http://bennyhillifier.com/?id=CVTFxYMhwiA 2010.04.14. 12:55:17

Nem szeretném védeni Kósát, de Kálmán Olga akkor lett volna hiteles, ha a következő riportalanyt (Schiffer - LMP) is megfingatja, mert biza lett volna mivel.

ostopenko 2010.04.14. 13:00:46

szerintem Kósa szívatta meg saját magát. Ha lezárja annyival, h Kubarov hülyeségeket beszélt és csak hencegett, Olga nem megy tovább, mert nem tud, beszéltek vlna másról. De Kósa belement a játékba, talán mert mélyen ott a lelkiismeret vagy csak ennyire béna.

S.A. 2010.04.14. 13:08:03

Ezt a kis komcsi szekértoló ribit még nézi valaki?
Ne tessenek már viccelni, kapkodnak fűhöz fához, de ezt az óriási buktát már rég kiérdemelték.
Remélem évtizedekig elfelejthetjük a maradékukat is.Az ATV-vel együtt.
Szánalmas.

Pepe83 (törölt) 2010.04.14. 13:20:13

@S.A.:

Csak én látok ellentmondást abban, hogy a „komcsi” szót pejoratív értelemben használod miközben egypártrendszert és csak a párthoz hű médiát vizionálsz?

2010.04.14. 13:45:38

@S.A.:
Ez jo:) Bantsa, akit szeretek ergo komcsizzuk le.
Meg ha az is (tolem aztan az is lehet...), attol meg ebben a helyzetben neki volt igaza.
Vagy szerinted ha egy vervoros komcsi felnez az egre es azt mondja "ej, be szep kek!", akkor az mar csakis zold lehet?

Heine 2010.04.14. 15:15:16

Mi lett volna a valódi célja ennek a beszélgetésnek? Számomra az nem derült ki, információértéke 0. Egy nagyformátumú, európai gondolkodású politikus, szemben egy kisstílü, hepciáskodó libával, akinek göze sincs, hova akar kilyukadni. Ilyeneket néznek ma Magyarországon?

fakocka 2010.04.14. 18:49:32

Ha jól láttam, Kósa többször elmondta, hogy nem tájékozódott az ügyről, nem beszélt Kubatovval, nem tudja mi a helyzet. Kálmán Olgát meg nem érdekelte semmi más, miközben Kósát arról értesítették, hogy a választási eredményeket fogják értékelni. Szánalmas volt Olga, ahogy a saját koncepcióját próbálta előadni, és nyivánvaló volt, hogy a győztes FIDÍESZ alá akar vágni.
Várom, hogy

fakocka 2010.04.14. 18:50:52

Várom, hogy Lendvai Ildikót mikor kérdezgeti fél órán át arról, hogy az MSZP adatbázisával mi van...

ostopenko 2010.04.14. 18:58:28

@fakocka: Nos ha Lendvait kérdezné, Ő válaszolna rá és nem makogna. Lehet rá mondani, h botox, de azt nem, h nem készül fel egy interjúra.

@Heine: Kósa mint nagy formátumú, európai politikus? Max debreceni, de nem európai és nagy formátumú csak a kenőpénzek elfogadásában. Kálmán Olga az egyik legjobb műsorvezető ma Magyarországon.

fakocka 2010.04.14. 20:13:40

Lendvai Ildikó valóban kb fél órán keresztül ködösítene, és KO ájultan hallgatná.
Most ment az ATV-n egy beszélgetése az orvosi kamara elnökével, ahol azt próbálta - prekoncepciójának megfelelően - kihozni a riportból, hogy az orvosi műhibákat nehogy már orvosi etikai bizottság vizsgálja ki. TÖBBSZÖR, nagyon felkészülten, és példákkal alátámasztva elmagyarázták neki, hogy ez miért nem lehet így. Nem akarta szegény megérteni, csak szajkózta az MSZP álláspontját.
Szóval Olgának mindegy, mit mond a riportalany, ha nem azt támasztja alá amit ő akar hallani, nem akarja elfogadni, megérteni, közbevág, és folyamatosan a saját álláspontján rugózik.
Egyébként mai hír, hogy a Kubatov hagfelvétel alapján lefolytatott vizsgálat nem állapított meg jogtalan aatkezelést a Fidesznél.
De éertem én, hogy Olgának nem is az a feladata, hogy megismertesse a másik álláspontját is, neki a szocik álláspontját kell beleégetni az ATV nézőibe, és ebben olyannyira sikeres, hogy ki is tüntették.
Szerintem a jó riporter nem ilyen. Ajánlom mindenkinek a BBC riportot, amit az őszödi beszéd után készítettek Gyurcsány Ferenccel. Na az riporter volt.
Ilyenek sem a Hít TV-ben, sem az ATV-ben és sehol nincsenek Mo-n.
A média feélelőssége ezért óriási a mai magyar helyzet kialakulásában.

Pennywise 2010.04.15. 01:52:01

Ostopenko, mirol beszelesz te ember? Kalman Olganak gratulalni?... Ilyeneket akarsz a mediaba? Ez a no a musorvezetes, szerkesztes (vagy mi a franc ez) szegyene. A hulye is latja hogy teljesen reszrehajlo, pofatlanul, felhaboritoan, undorito stilussal. Csak egy ilyen szennytvben lehet alkalmazva.

Veér Farkas 2010.04.15. 03:03:27

@fakocka:
Kálmán Olga nem hagyta köntörfalazni Kósa Korrupt Lajost.

Másat sem szokott. Kemény csaj, én nagyon bírom.

@Heine:
Kósa nagyformátumú? Mi rajta nagyformátumú az arcán kívül?
Az európai gondolkodást talán hagyjuk. Európában nem kérnek kenőpénzt minden vállalkozótól a városban. Ő meg igen.

ostopenko 2010.04.15. 03:06:54

@Pennywise: azért mert neked nem tetszik és rühellsz minden balos médiát, attól nem kell ledegradálni Kálmán Olga újságírói tevékenységét és tehetségét. Szennytv? Gondolom a HírTV nem szenny a szemedben :) Mondj onnan egyetlen értelmesen beszélni tudo szerkesztő/műsorvezetőt. Vagy akár a jobboldali médiából egy értelmes és nem fröcsögő bértollnokoskodó újságírót. Engem tanított pár jó újságíró az egyetemen, de érdekes módon nem volt köztük jobbos :) Itt csak az nem tetszik a fityeszes embereknek, h kóser urnak nem kérdeztek alá, ahogy az a jobboldali sajtóban szokás. Meg is lepődött szegény rendesen :D

csongorbela · http://belaba.blog.hu/ 2010.04.15. 07:11:45

Kálmán Olga ugyanannyira volt részrehajló, mint Orbán Viktor, amikor a nevetségesen felkészületlen Sváby-t alázta le, hozzáteszem joggal.
Kósa mellébeszélt - a pozitívum az, hogy hazudni nem akart, ezért tehát - megpróbált úgy válaszolni, hogy ne mondjon konkrétumot, ezt pedig a nő nem hagyta. Szerintem jól tette.
Elég egyértelműen beszél Kubatov a felvételen, s valóban egyszerűen mondhatta volna Kósa, hogy Kubatov hülyeséget beszélt és hencegett, pláne, hogy erre gyakorlatilag rá is kérdezett a riporter.
Nem tudom, hogy Lendvait is így megfingatta-e volna - lenne miért és az nem a botox (az szimplán csak szánalmas emberileg) - de jelen esetben igenis ő volt a szememben az erkölcsi győztes.

vizsla 2010.04.15. 19:22:10

Elég gáz ez a nő. Sajnos már régen elveszítette a hitelét, hiszen aránytalanul részrehajló és tényleg nem érdekli, hogy mit mond a mások, ő csak megy előre, mint egy gőzhenger, hogy mutassa, mennyire kemény és "profi" újságíró. Megjegyzem Kósa is nagyon béna volt, mert simán elintézhette volna annyival a nőt, jól kihangsúlyozva), hogy ő ide a választási eredményről jött beszélgetni, hiszen ezért hívták ill. ehhez a témához hívják be XY-t, továbbá, amíg a bírósági vizsgálat eredménye nincs meg, addig nincs értelme erről beszélni. Az biztos, hogy Lendvainak benyalt volna, de ha nem, akkor Botox királynő úgyis kimagyarázta volna magát, bár a sok kimagyarázás eredménye az lett, hogy több, mint 80%-ba elutasították az emberek az MSZP-t. (ja! és ebben azért Kálmán Olga is segítette őket... )
süti beállítások módosítása