Sokan azt mondták, hogy Orbán Viktor nagyságához nem képes senki sem felnőni. Lárifári. Az index szerkesztőségében nem is tudatosult, hogy a nemzeti bullshit generális ifjú padavánját, Vida Viktor személyében felfedezte. Az internetes orgánum piciny nemzetük nagy történelem alakító aktorává léphet elő azzal, hogy az ifi pártpalánta előtt megnyitotta az internetes videómegosztók deszkáit. Az edelényi forgatócsoportjuk bukkant rá az új generációs, eddig méltatlanul száműzött ifi Fideszesre, akire Orbán bármikor rábízhatna egy évértékelő beszédet. Megnyugtató, hogy Orbán Viktor beszédeinek szellemiségét, üzenetét lesz ki tovább vigye, ha majd nyugdíjba megy a szeretet újraminiszterelnökünk.

 

Szerző: ostopenko  2010.04.28. 09:17 1 komment

Címkék: fidesz piroslapok

A bejegyzés trackback címe:

https://ostopenko.blog.hu/api/trackback/id/tr691958349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

andrasg 2010.04.29. 19:42:15

A Tanítvány szövegét nem tudom értelmezni, de megtaláltam a Mester miniszterelnöki székfoglaló beszédének tervezetét, íme:

Honfitársaim! Magyarok határon innen és túl! Polgártársaim!
A Magyarok Istenének kegyelme és a választók bölcsessége méltó terhet emelt a forradalmak viharában edződött vállamra. A Magyar Köztársaság Miniszterelnökeként nem kisebb feladat áll előttem, mint a nemzetközi karvalytőke határtalan kapzsisága által kirobbantott világgazdasági válság és a szakbarbár, tolvaj MSZP-SZDSZ kormány által a szakadék szélére sodort szent Hazám megmentése a végső pusztulástól, az immáron a megsemmisülés rémével fenyegetett, jobb sorsra érdemes magyar nép megtépázott önbizalmának visszaállítása, a romba dőlt magyar ipar és mezőgazdaság talpra állítása, a magyarság méltó helyének elfoglalása az európai népek közösségében. Célom, hogy megtisztelő megbízatásom végén Népem elé állva emelt fővel mondhassam el: Ismét mosoly ragyog az elkínzott, alultáplált magyar gyermekek arcán, meleg étel gőzölög minden ma még az országot nyolc évig fosztogató politikusok bűnei miatt kukában turkálni kényszerülő nyugdíjas honfitársam tányérjában, az utcákon rend uralkodik és a magyar családok újra bizalommal tekintenek a Haza és a maguk jövője elé. Szent esküvéssel ígérem, hogy a rám ruházott óriási felelősségtől megacélozott erővel, fáradtságot nem ismerve és istenadta képességeim maximumát latba vetve minden emberileg lehetségest megteszek e nemes célok maradéktalan elérése érdekében.
Önök most megmutatták, hogy bíznak bennem, az én bizalmam töretlen Önökben. Tudom, hogy kérésem termékeny talajra hull, amikor arra hívom fel Önöket, kedves és mélyen tisztelt Honfitársaim, magyarok határon innen és túl, a Haza iránti féltő szeretettől áthatott Polgártársaim, hogy erejüket megkettőzve támogassanak áldozatos munkámban. Ha így lesz – és csak így lehet! – négy esztendő múlva büszkén állhatunk a nagyvilág elé, mert szép Hazánk megint elnyeri az ősi dicsőséget, és újra bokrétaként fog tündökölni a magasságos Úristen kalapján.
Hajrá Magyarok, hajrá Magyarország! Aki magyar, velem van! Aki velem van, magyar! Mindenki egyetért – mindenki egyért! Az Úr segítse Hazánkat, Mária országát, Szent István örökségét!
Ámen!
süti beállítások módosítása