Természetesen azt állítja, nem. Sosem értettem egyet a kábítószerezés semmilyen formájával, és soha nem éltem kábítószerrel, közölte Meggyes Tamás, Esztergom fideszes polgármestere. A Piroslapok blogon megjelent videón Meggyes Tamás egy szlovákiai sítáborozáson látható, ahol a társaság tagjai füvet szívnak.

Erről a cikkről és videóról van szó:

Az SZDSZ megszűnése óta láthatjuk azt, hogy konzervatív politikusok egyre több liberális szokást vesznek át. Egy nem rég a Youtubera feltöltött, majd hozzánk eljuttat videóból, kiderül, hogy Meggyes Tamás, Esztergom fideszes polgármestere bizony nem veti meg az élet illegális mannáit.

A videó 1998-ban készült egy talán házibuliba, ahol is az asztalon teljesen világosan kábítószeres cigaretta tekerődik, majd az elkészült füstöt beszippantja a konzervatív-keresztény honatya. Nyilván azért kellet neki a mesterséges jókedv, hogy vigyorogva szavazza majd meg a parlamentbe a BTK kábítószer fogyasztásról szóló részének szigorítását. (Jó, még akkor nem szavazta meg, nyilván ő is csak tanulmányozta a kábítószer fogyasztás hatásait az emberi szervezetre. Szegény fideszes képviselőknek mi mindent nem kell csinálnia azért, hogy választóikat szolgálják)

2002-ben a szocialista kormányzat új drogstratégiát vezettet be, ekkor a Fidesz úgy reagált: Kis drog is drog. A Mártai Márta fideszes képviselő véleménye akkor ez volt: ez a módosítás nem átgondolt, és közölte, hogy a polgári kormány által 1998-ban bevezetett Btk.-szigorítás megállította a kábítószer-fogyasztás mértékét. Hangsúlyozta, hogy a polgári évekre jellemző nullatolerancia meghozta az eredményeket, a fiatalok sokkal inkább meggondolták, hogy ki merjék-e próbálni a kábítószert.

Szerző: ostopenko  2010.04.17. 01:49 Szólj hozzá!

Címkék: fidesz esztergom füvezés

A bejegyzés trackback címe:

https://ostopenko.blog.hu/api/trackback/id/tr591928439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása