Jól elhanyagoltam a blogozást napközben :o Sebaj, azért még lefekvés előtt írok vmit! Szétjátszottam mgm és még mindig beteg vaok... Azt hallottam Bencsik András a Demokratában vmi olyat írt, h itt összeesküvés van a Fidesz ellen, ugyanis ennyi baromságot nem lehet, h véletlenül követtek el! Pedig de! Kiváncsian figyelem D.F. Tompika mivel áll elő legközelebb, azután, h pl náci a miniszterelnökünk vagy a legújabb, h bemutatott az Őt kifütyülő pár agyhalottnak!

A jobboldali berkekben terjedő elméletek után a Demokrata főszerkesztője, Bencsik András "Nyílt levél a hadseregtábornokhoz" címen megírt vezércikkében Orbán Viktorhoz fordul. Bencsik a Fidesz-elnököt arra figyelmezteti, hogy szerinte néhány "ostoba" és "idióta" napok alatt lerombolhatja azt, amit Orbán "négyéves, szívós, példamutatóan előrelátó és elkötelezett" munkával elért.

A cikk szerint Deusch-Für Tamás a Szövetség szavahihetőségét rombolta azzal, hogy nem mondott igazat, amikor bemutatással vádolta Gyurcsány Ferencet. Bencsik a "nyegle hibák" között a kampányvezetés fejére olvasta a szerverbotrányt, Simicska Lajos reklámlevél miatt közzétett "hisztériásan túlreagálását", és a Magyar Vizsla faxügyet.

"Tábornok Úr! Mi lesz, ha elgondolkodnak az emberek, hogy érdemes-e még küzdeni, amikor néhány ostoba tönkretehet mindent?" - tette fel a vezércikkben kérdését Bencsik, aki szerint polgári oldalon már nem az esélyekről beszélnek, hanem arról, hogy "mikor szakad a nyakukba az újabb baromság".

 

Aztán itt egy cikk arról, hogyan teremt kapcsolatot Orán Viktor a fiatalokkal. Több diákhitelt ígér! LOL! Szvsz már ez is sok, no persze nem akkor mikor megkapja az ember, hanem mikor vissza kell majd fizetni! Emléxem még mikor bejött a diákhitel! Én is felvettem, de csak a Postabanknál lehetett vezetni a számlát! Nesze neked szabad bankválasztás, nesze neked Fiatal Demokrácia... Ahogy kormánytváltottunk vittem is egyből el a diákhitelem ahoz a bankhoz, ahol a saját folyószámlám is van! De a diáksághoz visszatérve! Az Orbán-kozmánynak köszönhette sok-sok fiatal vagy öreg diák, h közel kétszer annyit fizet a tanulmányaiért. No nem az állami finanszírozásúról beszélek, hanem a költségtérítésesről! Kötelezővé tették a bölcsészeknek, h második szakot is felvegyenek! Nkm is a kommunikáció mellé informatikus-könyvtár szakot is kell hallgatnom, ami félévente +70000Ft!!!

Szerző: ostopenko  2006.03.10. 02:57 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ostopenko.blog.hu/api/trackback/id/tr961904226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása