Vigyázat, hadsereg van születőben! Vagyis már meg is született, most készülnek mozgósítani! Bencsik már tábornoknak is szólította Orbán Viktort...

Négyszáz-négyszázötvenezer embert mozgósít a Fidesz a választások előtt, mondta pénteki sajtótájékoztatóján Schmitt Pál. Az ellenzéki párt alelnöke arról is beszélt, hogy mind a 176 választókerületben bejelentették egyéni jelöltjeiket, s összesen több mint 1 millió 516 ezer ajánlószelvényt gyűjtöttek. A Fidesz a szocialisták 2002-es mozgósításának sikere láttán buzdult fel.

Számolni azt bizony tud a 2002-ben még független főpolgármester jelölt Schmitt Pali! A 400-450 ezres szám Schmittnek így jött ki: százezer önkéntes jelentkezett, 200-250 ezer ember polgári körös, 32.600 ember tagja a Fidesznek, valamint a Fidesszel szövetséges szervezeteknek - a Fidelitas, a Lungo Drom, a KDNP, Kisgazda Polgári Egyesület és a Vállalkozók Pártja - 90 ezres tagsága van. Persze ezt a hüje is vágja, h kamu! Az a 100ezer aktivista tuti párttag vagy polgári körös. 250ezer polgári körös? Röhej, hisz én is polgári körös vaok 2 haverommal együtt, mivel bejegyeztettük magunkat, tudjuk mikor jön a fekete autó azért aki nem tetováltatja a vállára Viktort! Szimpatizáns szervezetek? Te beengednél egy Lungo Dromost a lakásodba??? :)

 

Jut eszembe, hallottad az Edda legújabb számát? A címe: A polgári kör közepén állok!

Szerző: ostopenko  2006.03.11. 03:01 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ostopenko.blog.hu/api/trackback/id/tr301904229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása