Ezt a miniszterelnök írta a blogján és szvsz teljesen igaza van! Láttam az egyik kereskedelmi csatornán, h mi történt...

"Mohács és Baja között vagyunk félúton. Ilyet még nem láttam, mint Mohácson. Indulatos jobboldali tömeg szinte háborús hangulatot teremtett. Szó szerint testek feszültek testeknek. Ötven szocialista aktivista próbált meg segíteni az előrejutásban, de nem volt könnyű dolguk. Az utca forrt az indulattól. Klára nagyon izgult, vörösre szorította a kezemet, de meg sem mukkant. Csak mosolygott. Meg remegett egy kicsit. Az emberek túlnyomó többsége ugyan mosolygott, és tele volt érdeklődéssel a piacon, de ők csendesek. Harminc-negyven feltüzelt kiabáló, átkokat szóró tüntető határozta meg a hangulatot. Ez lenne a nemzeti oldal? Azt mondják a helyiek, hogy a tömegben sok fideszes és polgári körös aktivista volt. Nesze neked „bízunk a szeretet erejében”. De bármi is az igazság, az indulat most is a jobboldal szélsőségeseitől jön, sötét árnyat vetve a jobb sorsra érdemes magyar konzervativizmusra. Vajon mit gondol erről például a Professzorok Batthyány körében tömörülő tekintélyes tudóskar? Ez lenne a magyar jövő? Ilyen mentalitás bázisán lehet Magyarországot egyesíteni? Hogy is állunk a nemzeti felelősséggel? Mit is jelent a magyar-magyar megbékélés? Szélsőségesei fogják tönkretenni a magyar jobboldalt, és elhitelteleníteni a magyar konzervativizmust."

Szerző: ostopenko  2006.03.12. 22:45 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ostopenko.blog.hu/api/trackback/id/tr511904235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása