No comment rovat:

Plakátrongáláson értek a rendőrök két fiatalt a II. kerületben. A "kamaszok" Horváth Csaba szocialista képviselőjelölt plakátjait tépkedték le. Hm, csak eddig tudtuk magunkban tartani a fő szenzációt, hogy a két fiatalkorú amúgy ismert pártpolitikusok családjában szocializálódott: Simicska Lajos csemetéjéről és Kupper András unokaöccséről van szó.

"Fideszes választási bűncselekmény a II. kerületben" - híreszteli az MSZP, és valóban, Schőn Péter, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője az Indexnek hivatalosan megerősítette, hogy két napja a rendőrök két fiatalkorút értek tetten, amikor azok éppen "plakátokat cseréltek ki".

A rendőrök a helyi választási irodához fordultak, állapítsák meg, minek minősül a "plakátcsere", amit magyarul plakátszaggatásnak hívhatunk. Budapest 2. számú választókerületének Helyi Választási Bizottsága 2006. április 3-án tartott ülésén helyt adott a Molnár Zsolt, II. kerületi MSZP elnök által beterjesztett panasznak. A magukat Fidesz aktivistáknak valló elkövetők tettükkel 50 000 forintot meghaladó anyagi kárt okoztak, áll a közleményben.

A két fiatal közül az egyik Simicska Lajos volt Apeh-vezér fia, a másik Kupper András, a Fidesz fővárosi elnökének unokaöccse. Kupper az Indexnek elítélt "minden plakátrongálást", de hozzátette, hogy kamaszgyerekekről van szó. Azt csak remélni tudjuk, hogy Simicska Lajos nem a rendőri tettenérésre gondolt, amikor a második legnagyobb példányszámú napilapban az "uraknak" üzent, "hogy ha a gyermekeit a legkisebb bántódás éri, elvágja az urak torkát.

Szerző: ostopenko  2006.04.04. 18:36 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ostopenko.blog.hu/api/trackback/id/tr21904274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása