Orbán hazudott a vitán!!!

 

Gyurcsány Ferenc azt állította, hogy Orbán Viktor nem szavazta meg a 13. havi nyugdíjat, mivel ott se volt. A Fidesz pedig ellene szavazott.

Orbán Viktor reakciója erre az volt, hogy ez hazugság, mert ő megszavazta a 13. havi nyugdíjat. Hozzátette, hogy ezt bárki ellenőrizheti is, ha megtekinti a palamenti jegyzőkönyvet.

Elég könnyelmű felszólítás volt ez a részéről, mert ha ellenőrizzük állítását, akkor szembesülünk vele, hogy hazugság.

Orbán Viktor valóban nem szavazta meg a 13. havi nyugdíjat. Nem vett részt a szavazáson és a Fidesz minden jelenlévő tagja nemmel szavazott, illetve 2 tartózkodott.

Az adatokat magunk is ellenőrizhetjük az alábbi oldalon:

http://www.parlament.hu/internet/plsql/ogy_szav.szav_lap_egy?p_szavdatum=2003.02.04.13:54:00&p_szavkepv=I&p_szavkpvcsop=I&p_ckl=37

 

Azt, hogy ki mire szavazott könnyű megtalálni. Magát a szavazás tárgyát az "Iromány" mezőben lévő T/1224-es link alatt találjuk.

Szerző: ostopenko  2006.04.05. 22:57 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ostopenko.blog.hu/api/trackback/id/tr621904277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása