A fidesz szerint rendőri erőszak van és túlkapások... DF Tompika ismét kitett magáért:

A Fidesz felelősöket akar 

A Fidesz elítéli a 16 éve példátlan rendőri erőszakot, ami szerintük egy realitásérzékét vesztett miniszterelnök hatalomhoz való ragaszkodásának újabb jele, mondta Deutsch Tamás fideszes parlamenti képviselő hétfői, rendkívüli sajtótájékoztatóján. „Így ünnepelte az 1956-os forradalom ötvenedik évfordulóját Gyurcsány Ferenc” – mutatott fel egy kilőtt könnygázgránát-hüvelyt. Jelezte, a Fidesz-frakció elnöksége kedden ülést tart, és minden lehetséges parlamenti eszközt igénybe vesznek, hogy megtalálják a példátlan rendőri brutalitás felelősét. Felszólították a miniszterelnököt, hogy azonnal szüntesse be a rendőri erőszakot, és nevezze meg a felelősöket.

 

Orbán pedig nevetséges népszavazást akar! Ha én aláírást gyűjtök azért, h holnaptól mindenki kapjon alanyi jogon lakást és autót, tuti mindenki aláírja... DE semmi realitása! Az emberek persze, h nem akarnak megszorítást(legalábbis a sok iqfighter)

Szerző: ostopenko  2006.10.23. 19:22 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ostopenko.blog.hu/api/trackback/id/tr11904318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása