Index fórumon találtam egy nagyon komoly topicot, pár idézet:

"A top címe: Egymás közt valamilyen szláv nyelven beszélő rendőrök? Van-e valakinek konkrét infoja, bizonyítéka, hogy valóban egymás közt valamilyen szláv nyelven beszéltek a magyar rendőr egyenruhában "intézkedő" mocskok? Több emberrel beszéltem, akik állították, hogy a rendőrruhások egymást közt valamilyen szláv nyelven kommunikáltak."

"Emberek ez nem vicc a rendőrségsoraiban rendőrnek öltöztetett, a Magyar Állampolgárok ellen minden jog nélkül fellépő, egy kormányzó párthoz közeli biztonsági cég külföldi emberei voltak akik a hétfői progrom megszervezésében szaktanácsadói szinten és operatív szinten is résztvettek! Gergényi úr igazat mondott a rendöröknél nem volt vipera....vipera a hébernyelvüeknél volt. "

 

"A rendőrök (agresszorok) sorai között feltűnően sok apróbb termetű embert láthattunk. Ez valahogy nem igazán illik a képbe, ugyanis a magyar alkatra ez nem kifejezetten jellemző" Az utolsóra van fényképes bizonyíték is!!!

 

Szerző: ostopenko  2006.10.25. 16:44 Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://ostopenko.blog.hu/api/trackback/id/tr741904322

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: mira aquí 2018.05.27. 07:00:17

Parkolópályán - Megyeri Szabolcs kertész blogja

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása