Toroczkay alias Túróci megmndta a frankót! Értem már mért utasították ki több országból! az ilyeneket gumiszobába kéne zárni :)

 

"Jövő héten egy munkacsoport kidolgozza az országos rendszerváltó népgyűlés felállításának részleteit" - mondta a mikrofont ismét magához ragadó Toroczkai László.

Ha elegen lesznek, akkor megkezdődhet az alkotmányozó nemzetgyűlés összehozása is, folytatta a programismertetést a Hatvannégy Vármegye Mozgalom vezetője.

"Nem egy embert kell hozni, hanem egy egész nemzetet" - tette hozzá. Végül pedig felvázolta az alternatív parlamenthez vezető utat. "Ha csak pár 100 ezren is vagyunk, de mindenki ad 1000 forintot az eredeti Magyarország felépítésére, akkor alternatív médiát hozhatunk létre" - hangzott el. Az alternatív média nem a parlamentből, hanem egy ópusztaszeri parasztházból tudósítana, ott lehetne ugyanis az igazi országgyűlés.

A képviselők nem limuzinnal, hanem lóval érkeznének, zárta vízióját Toroczkai László.

 

Szerző: ostopenko  2006.10.29. 11:11 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ostopenko.blog.hu/api/trackback/id/tr591904323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása