http://index.hu/kultur/eletmod/jurta7714/

 

Két dolog tűnt fel elsőre az idei Jurtatalálkozón, a Hajógyári-szigeten, mégpedig hogy a beígért "Európa legnagyobb jurtafaluja" ("mely 650 jurtából áll majd") célkitűzésnek kissé talán merésznek bizonyult (maximum harminc jurta lehetett), másrészt, hogy negyven méterre a rendezvénytől, a poros út túloldalán, rendőrök is megtartották saját kis gyereknapjukat, kommandósbemutatóval.

"Kurva rendőrök"

A hangulat tehát kellemes volt, tűzött a nap, hűs szellő fújdogált, lobogott az árpádsáv. A gyerkőcök rovásírásos pólóban futkároztak, a felnőttek szaru ivócsanakból itták a bort félmeztelenül, a lovak pedig nyerítettek. Az ősmagyar ritmusok és a mérsékelt vásári zsibongás a túloldalról érkező játékos rendőri szirénázással és sortűzzel vegyültek. "Kurva rendőrök. Ez ellen nem tudunk mit csinálni. Kormányilag küldték ide őket. A szcientológusokat az előbb küldtük el a faszba!" - állt sorba sörért egy fiatalember.

Szerző: ostopenko  2007.06.25. 12:10 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ostopenko.blog.hu/api/trackback/id/tr121904342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása