A Magyar Gárda ellentüntetés szervezőinek felhívása: 

 

Kedves Barátaink!

2007. augusztus 25-én 15 órakor békés antifasiszta demonstrációt rendezünk, a Magyar Gárda eskütételével egy időben, a Képviselői Irodaház előtt (cím: Széchenyi rakpart 19., a Margit híd pesti hídfőjénél) az Olimpiai parkban, melyet a Képviselői irodaház Parlament felöli oldalán találsz. (Továbbra is közel a Jászai Mari térhez.) Térkép itt.

Úgy gondoljuk, hogy a magyar társadalomnak és a politikusoknak értesülniük kell arról, hogy vannak civil erők, amelyek ellenzik, hogy fasiszta jelszavakat skandáló csoportok melegeket vernek, hogy szélsőjobboldali erők a hagyományok ápolása mögé bújva félkatonai, megfélemlítő sereget toboroznak ismeretlen célokra, hogy politikai pártok nem határolódnak el mindettől egyértelműen, hogy a zsidózás, buzizás, cigányozás „szalonképes” eleme a hétköznapi és a politikai beszédnek, hogy polgártársaink kisajátítják maguknak a nemzeti identitást és fenntartják maguknak az igazságtétel és az önbíráskodás jogát.

Demonstrációnkon átértelmezzük a melegek ellen 2007. július 7-én fegyverként használt, megfélemlítő eszközöket: tojásokkal és sörösüvegekkel nem embereket hajigálunk, hanem rántottát sütünk és sört iszunk, a kiürült üvegeket visszaváltjuk és a betétdíjat a Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetségének adományozzuk.

Gyere el, hozd el rokonaidat és barátaidat, hozz magaddal friss tojást, kenyeret és alkoholmentes sört! (Figyelem! Közterületen tilos az alkoholfogyasztás!)

Szerző: ostopenko  2007.08.24. 18:45 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ostopenko.blog.hu/api/trackback/id/tr61904359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása