Mi is történt a Jegyirodában?

Kovács Zoltán (a jegyiroda vezetője) az MTI kérdésére azt mondta, nem igaz, hogy a jegyiroda alkalmazottja kidobta volna a lányt. Kifejtette, hogy az eladó tájékoztatta a vásárlót a jegy áráról, valamint arról is, hogy a jegy árára 100 forint szervizköltséget számolnak fel. Ezen felháborodva a vásárló lemondott a szándékáról, majd megkérdezte az eladót, hogy ismeri-e az együttest, és mivel nemleges választ kapott, "lezsidózta" a jegyirodát, majd elkérte a vásárlók könyvét, amibe leírta panaszát. Ezután dobtak Molotov-koktélt a jegyirodába, ami teljesen kiégett. A jegyiroda tulajdonosa megtette a rendőrségi feljelentést.

A támadás után a Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadsereg egy, a támadásról készült fényképet juttatott el a Magyar Nemzet szerkesztőségébe, melyen az iroda látható, mikor lángba borult. A több molotov-koktélos támadást és Csinatalan Sándor megverését is magára vállaló szervezet ezzel a felvétellel akarta bizonyítani, hogy a jegyiroda elleni támadást is ők követték el.

 

Mit reagált erre Polgár "Tomcat" "Pólógyáros" Tamás? 

„Hétfőn flashmobot szervezünk. Kérünk mindenkit, hogy vegyen fel fekete nadrágot és bomberdzsekit, ennek hiányában pedig bármit, ami jelzi, hogy a magunkfajták közé tartozik. Elmegyünk ebbe a jegyirodába néhány százan egyszerre, jegyet venni az április 19-i Kárpátia koncertre. Próbáljon kidobni mindenkit egyenként. Aki nem akar, vagy nem tud erre költeni, az kérdezze végig, milyen nemzeti érzelmű programokat tudnak ajánlani, és ezekre mennyibe kerül a jegy” – olvasható Tomcat hétfői eseményre való felhívásában.

 

Annyit üzenek tomicicának,  a fekete nadrágjában és bomberében, hogy ma te vagy feketében, holnap az anyád legyen! Nemzeti érzelmű programnak meg ajánlom, hogy menjetek kapálni vagy simán dolgozzatok tüntetés helyett!

Szerző: ostopenko  2008.04.12. 14:13 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ostopenko.blog.hu/api/trackback/id/tr661904407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása