csapjunk bele, itt az aktuális mai napra szóló Jobbikos. Elnézést, gárdista.

http://www.nikkimiller.org/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Már megint gecik vagyunk és megint nem hisszük el, h igazi hazafi válhat a fiatalon megtévelyedett, a szocionista, ballib, pornós-kábítos, mocskosmulti, idegenszívű zsidónagytőke áldozataiból!

 

"33. A Jobbik keresztény párt?
A Jobbik egy keresztény erkölcsi alapokon álló nemzeti párt. Minden politikai lépésünket és programunkat áthatja a keresztény erkölcsi kötelesség. Nem várjuk el tagjainktól, hogy vallásgyakorló, hívő emberek legyenek, de azt igen, hogy azonosuljanak a krisztusi tanítás értékrendjével. Ez nem melldöngetést és álszent képmutatást jelent, hanem azt, hogy a politikát szolgálatnak fogjuk fel, amelynek célja, hogy az igazságot, a szolidaritást és a rendet megjelenítse a társadalmi működésben."

Hogy ebbe mennyi minden fér is bele valójában? Niki megmutatta.

Ahogy látom a kurucok is prüszkölnek :)))

"Pornós kurvaként dolgozik (dolgozott?) a szőke gárdista - reakciók, álláspontok(18+)"

A Gárda közleménye:

"Adjon az Isten!
Tudtunk arról, hogy bajtársnőnk pornószínésznőként dolgozott, hiszen azt jelentkezéskor önként, fontos tényként közölte. Azt feltétlenül ki kell emelni, hogy eskütétele óta bajtársnőnk az Új Magyar Gárda közösségén belül példás munkát végez, elöljárói mind fizikai erőnlétével, mind az egészségügyi egységben végzett munkájával, mind pedig magatartásával tökéletesen elégedettek. Meghurcolt, bántalmazott bajtársaiért minden esetben példamutatóan kiállt!

Az ügyet a továbbiakban az Új Magyar Gárda belügyeként kezeljük, arról a nagy nyilvánosság felé nyilatkozni nem kívánunk.

Ugyanakkor fontosnak tartjuk megkérdezni: az az eset, mely tavaly szeptember elején egyszer már nyilvánosságot kapott, miért csak most, két héttel a választások előtt lett a fősodratú média címlapsztorija?
Szebb jövőt!
Új Magyar Gárda
Országos Sajtóiroda"
Erre No comment...
Szerző: ostopenko  2010.03.29. 15:51 Szólj hozzá!

Címkék: magyar pornó jobbik leszbi niki müller gárda

A bejegyzés trackback címe:

https://ostopenko.blog.hu/api/trackback/id/tr931904502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása