A mai nap különleges, eddig csak naponta kerültek elő jófej Jobbikosok, a megfaszozott Szávay, kerékbilincses Nyilasbarbie, pornós Nikki, vagy hélótageci András, de ma nagyobb eresztés volt, jöttek a best of Jobbik videók is. Mint pl a következő.

A Kárpátia: Magyar Gárda Indulójának zenéjére elkészült a Jobbik új himnusza. Az utóbbi hetek összes Jobbik-híre benne van a videóban: Király András, Kassab Adonis, Szávay István, Müller Niki. De nem maradnak el a Jobbik régi sztárjai sem: Gábor, Krisztina, Előd és a gárdisták.

 

Egyre inkább úgy tűnik, hogy a támadók jól kalkulálnak, a Jobbikot ugyanis ma csak itt, ezen a ponton lehet érdemben gyengíteni. Márpedig a homoszexuális érdeklődés, az erkölcstelen életmód és a szocialista kormánytól kapott közel egymillió forint – miközben egy másik párt esetén talán nem is okozna problémát, hiszen nem önmagában probléma, hanem a párt mutatott önképe miatt lehet az – a Jobbik húsába vág.

Szerző: ostopenko  2010.03.30. 14:45 Szólj hozzá!

Címkék: jobbik erkölcs morvai himnusz nyilas kárpátia nikki faszozás nyilasbarbie

A bejegyzés trackback címe:

https://ostopenko.blog.hu/api/trackback/id/tr991904506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása