Kósa is terítékre került. Sajnos csak egy 3 éves videót húztak elő, ami nem bizonyít semmit. Főleg, h az mno is elkezdte védeni Mr 10%-ot. Titkosszolgálat, összeesküvés, blabla... Nyilt titok Debrecenben, h Kósa éhes és sosem elég neki a kenőpénz. A vagyongyarapodása sem a havi 500e fizetésből van. De szerintem most sem lesz semmi a dologból, ha eddig nem bukott, most biztos nem fog. Mr 10% tovább csinálja, amit eddig. Pedig megnézném, ahogy elvezetik rabláncon...

"Vesztegetéssel vádolja Debrecen polgármesterét és a város vagyonkezelő cégét egy férfi, aki az interneten közzétett videofelvételen azt mondja: maga vitte el a kenőpénzt az érintetteknek. Kósa Lajos közölte: büntetőfeljelentést tesz."

A teljes cikk a nol.hu-n

Szerző: ostopenko  2010.03.31. 10:27 Szólj hozzá!

Címkék: fidesz kósa debrecen mr10

A bejegyzés trackback címe:

https://ostopenko.blog.hu/api/trackback/id/tr751904508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása