Az Egyenlítő TV megszerezte a Fidesz adatbázisának egy részét és a használati útmutatót. Szóval Kubatov nem túlzott, alapos gyűjteményről van szó. Ennek kezelését se két mondat elmagyarázni. Kiderül, hogy kell az "E" betűs komcsikat besorolni:

EXKLUZÍV ANYAG! TÖLTSE LE A FIDESZ ADATBÁZISÁNAK KÉZIKÖNYVÉT! KATT!

Így űködik az "E" betűsek (Kubatov szerint: komcsik) besorolása:

"Szimpátia (Szimpatizál-e velünk): „SZ”, ha szimpatizáns, „E”, ha elutasító gesztusokat tett, „B” ha bizonytalan. Ha nincs a besorolásra vonatkozó adatunk, hagyjuk üresen a mezőt, ez jelenti, hogy ismeretlen a szimpatizánsi besorolása.

Megj.(Megjegyzés-mező): Ebben a mezőben tehetjük meg egyéb megjegyzéseinket a sorral kapcsolatban."

Amúgy úgy tűnik a Fideszben nemcsak Orbánnak vannak nehézségei a technikával. Az alapos kézikönyv mindenkire gondol:

"E-mail (e-mailcímek): A „@” („kukac”) karakter magyar billentyűzet esetén az ALTGR + V billentyűkombinációval vihető be."

Az adatbázis egy oldala:

Az adatbázisról a fideszes Demeter Ervin is elmondta véleményét, egy vidéki polgármester pedig elmesélte, hogy milyen finoman érdeklődnek a Fideszesek:

 

persze most megy a prüszkölés! Kósa szerint legális...

Szerző: ostopenko  2010.04.09. 18:22 1 komment · 1 trackback

Címkék: lista fidesz adatbázis csalás komcsi kubatov nyuggerek egyenlítőtv

A bejegyzés trackback címe:

https://ostopenko.blog.hu/api/trackback/id/tr471907896

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Megszereztük a Fidesz adatbázisát, ilyet csak a Rákosi-rendszerben láthattak 2010.04.09. 23:08:39

A mai napon az Egyenlítő TV birtokába került a Fidesz titkos, törvénytelen adatbázisának használati útmutatója és annak egyes részletei. Az adatbázis létezéséről egy zártkörű megbeszélésről kiszivárgott hangfelvételen beszél Kubatov Gábor, a párt igazg...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

roczky 2010.04.15. 10:11:17

Köszönet az Egyenlítő TVnek, személy szerint Németh Gábornak,hogy ilyen kitartó és célzott kérdéseket tettek fel a fideszeseknek. Rámutatott arra, hogy "Itt az idő", amely most az 50-es évek folytatása. Sajnos az üggyészség és az LB elutasította az ezzel kapcsolatos tényfeltárást és ítéletet.
Ez szerintem a pártállami idők 48-as kékcédulás időszakát idézik. Szeretném felhívni a figyelmet, hogy többször le kellene játszani Kósa Lajos viselkedését, ahogy Kálmán Olga ugyancsak feltette a kérdést. Iszonyatos volt! Számonkérő, vádaskodó, hogy milyen alapon meri megtenni, hogy ezt megkérdezi, mivel ő nem azért ment be az ATV-be, hogy erről is faggassák!
süti beállítások módosítása