Sikerült megtalálnom Zuglóban a legőszintébb Fideszes plakátot. Elég viccesen kerültek egymás alá a Füredi úti panel oldalára, le is kaptam hát.

 

 

Molnár Gyula és Simicskó tegnap egymástól 10 méterre korteskedett az etelén :)

A piroslapokon is róluk van szó a plakátháború kapcsán. Mindig is ez volt a bajom az országgyűlési választásokkal. Molnár jól viszi Újbudát, ismerik és szeretik is arrafele, mégis pártra szavaznak az emberek. Újbudán ezért is ragasztották le Simicskót "csakafityesz"-el.

  

"Oltári jókat mosolygok, amikor blogok nyilvános szórólapokat "szivárogtatnak" ki Molnár Gyuláról. Lehet cikiződni, hogy nem hangsúlyozza a pártját, de teljesen értelmetlen megtévesztésről beszélni. Érdekes, hogy a fideszes Páva Zsolt kék színű és teljesen „fideszmentes” pécsi plakátjai tavaly egyik mostani kritikust sem zavarták.

Ráadásul a polgármester-képviselő pártállását nem ismerők helyi „tömegek” számára van egy végső biztosíték. A választáson a jelölt neve mellett ott lesz a pártja neve, így a „szegfű-allergiásokat” senki nem tévesztheti meg. Ennél sokkal megtévesztőbbek voltak, a Fidesz volt, „független” főpolgármester-jelöltjei. Schmitt Pálról és „független Tarlós Istvánról” pedig tudjuk, hogy épp annyira függetlenek a Fidesztől, mint a Magyar Vizsla.
Egyébként pedig Újbudai őslakosként tudom és látom, hogy Molnár mindig is különutas politikát folytatott. A most is a pártja eredménye felett szereplő várospolitikust szeretik a választói, de egyes pártjához tartozó fővárosi politikussal közismert volt konfliktusa. S korábbi kampányai sem követték egy-az-egyben az országosat.

Szerintem Molnár Gyula vagy Páva Zsolt „logórejtegetésénél” sokkal viccesebb, amikor egy egyéni-képviselő választáson a párt a jelöltjét rejtegeti. Ott ahol én lakom, az Etele út és környékén egyik napról a másikra eltűntek a napfakított Simicskó Istvános táblák a lámpaoszlopokról. Helyettük „most vasárnap újra Fidesz”, az MSZP 2004-es kampányából ismerős szlogen olvasható. Magyarul a párt inkább nem vállalta Simicskót.
A kerületben egy pár helyen, gondolom azért, hogy ez ne üssön mindenkinek szemet mutatóban kint hagytak egy pár ronggyá ázott díszpéldányt. A jelölt bujtatásra gondolom azért volt szükség, mert az ejtőernyős pártpolitikus helyi kötödésének a választási eredményen is meglátszott. Simicskó azon kevés Fideszes jelöltek közé tartozik akik rosszabbul szerepeltek pártjuk listás eredményénél. Magyarul nem egy Fidesz-listára szavazó polgár nem volt hajlandó a Fidesz Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei listáján induló politikusra szavazni…
 
A táblák szélei árulkodnak amúgy a palakátcseréről. A méretre nem kompatibilis plakát nem fedi el jól az igazság minden részletét, ezért valahol kificcen egy kis lejönni nem akaró Simicskó maradék.
Mehet hát a nagy választási korteskedés, de hát itt Újbudán a tények beszélnek!"

 

Szerző: ostopenko  2010.04.23. 10:32 Szólj hozzá!

Címkék: plakát

A bejegyzés trackback címe:

https://ostopenko.blog.hu/api/trackback/id/tr801944760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása