A Tv2 műsorvezetője öt Facebook-felhasználó ellen indított büntetőpert: mint elmondta, ezúttal tényleg elszánt, a legvégsőkig elmegy, mivel gyerekét és őt megfenyegették. A közösségi oldalt felszólította a téma levételére (ez nem következett be), a csoportot indító felhasználó is elítéli azt, aki Hajdú családját is belekeveri az ügybe.

tv2

 

A Facebook közösségi oldalon  Hajdú Pétert kipécéző csoport alakult "Úgy megütnélek, Hajdú Péter, mert azt hiszed, neked mindent szabad" néven. A csoport, melynek jelenleg 4120 tagja van, azért alakult, mert a műsorvezető mozgássérülteknek fenntartott parkolóban állt meg autójával, és ezt le is fényképezte valaki. Az oldalon több százan kommentálták, miért is csatlakoztak a klubhoz, sőt, özönleni kezdtek a sértő, trágár bejegyzések, fenyegetések. Többen üzenték Hajdúnak, hogy mozgássérültet csinálnak belőle, hogy szabályosan parkolhasson ezeken a helyeken is. A műsorvezető az ide felkerült kitételek miatt bírósághoz fordult.

 

"Magánterületen, egy hipermarket parkolójában fotóztak le, amikor figyelmetlenül beálltam egy mozgássérülteknek fenntartott helyre. Bunkóság volt, de betegség miatt siettem, a patikába rohantam, a Velveten pedig bocsánatot is kértem. A Facebookon utána ellenem lázító csoport jelent meg, veszélyes fenyegetésekkel, beteg, pedofil, aljadék hozzászólásokkal. A Facebookot felszólítottuk, hogy a jogsértő tartalmat vegyék le, öt ember ellen pedig név szerint tettünk büntetőfeljelentést a rendőrségen" - magyarázta Hajdú, hozzátéve, hogy ezúttal elmegy a végsőkig, nem lesz engedékeny, kőkemény büntetést, börtönt szeretne azoknak, akik kisgyereke megerőszakolásáról, az ő megöléséről írtak a neten. A műsorvezető szerint precedenst kell teremteni.

Szerző: ostopenko  2010.04.15. 17:36 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ostopenko.blog.hu/api/trackback/id/tr691924110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása