Ez tényleg hihetetlen. Minden napra egy Jobbikos?

http://www.mno.hu/portal/703155

Gyámság alá helyeztette volna szüleit Sneider Tamás, a Jobbik országos listájának kilencedik helyén álló politikus két és fél évvel ezelőtt, mivel pénzügyi vitába keveredett velük. A szülők elmondása alapján a vita egy 8,5 milliós elszámolás kapcsán kezdődött, és Sneider így próbálta elkerülni a polgári pert, amely még napjainkban is zajlik. Sneider Tamás az üggyel kapcsolatban csak annyit mondott: ez egy családi tragédia, amellyel kapcsolatban nem nyilatkozik.

 

Hát ez van, Sneider „a maffiózókkal is jóban kell lenni” Tamás a Barikádnak adott mostani interjújában családi adózásról beszél, meg arról, hogy miként képzeli azt el a Jobbik, és azt mondja: "Célunk, hogy minden munkaképes kizárólag munkavégzés ellenében legyen jogosult segélyre. Pénz helyett pénzkereseti lehetőséget akarunk biztosítani, amihez a képzéseket és a munkaközvetítést hatékonyabban kell megszervezni."

Politikusbűnözés... és még mi vagyunk a gecik, hogy lejáratjuk szegény hazafiakat.

Hát nem! Morvai Krisztina az eszelős arckifejezésével nem akarja kifizetni a büntetést, mikor rossz helyen parkol, aztán még ő kiállt provokátort és lejárató kampányt? Lejáratjátok ti magatokat édes Jobbikosok!

 

 

Szerző: ostopenko  2010.03.26. 09:34 Szólj hozzá!

Címkék: maffia barikád jobbik morvai politikusbűnözés mandiner sneider

A bejegyzés trackback címe:

https://ostopenko.blog.hu/api/trackback/id/tr611904495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása