érdekes cikk a bombahir.hu-ról.pedig Tomcat baba nem a kedvencem, de mostanában ír egész jókat. nem tudom mi a terv vele, mi van a háttérben, lehet semmi, majd kiderül.

(szerk: ez elég félreérthető volt, így utólag elolvasva :) szóval ezt nem Tomcat írta, csak ő is szerkesztő a bombahir.hu-n, ahonnan vettem a hírt.)

Adóelmaradás Novák Előd cégénél

Adóhátralék miatt eljárás folyik a Jobbik alelnökének cége ellen. Novák Előd Hun Média Kft. nevű cége információink szerint a Kuruc.info hirdetéseit szervezi.

Az Origo.hu mai cikkében jobbikos politikusok problémás cégügyeit vizsgálta annak fényében, hogy a radikális párt programja szerint a gazdasági visszaéléseket szigorúan büntetni fogják. A lap szerint adóhátraléki eljárás van folyamatban a párt gazdasági igazgatója, Schön Péter cégével szemben, de Novák Előd Hun Média Kft. nevű vállalkozása ellen is. Novák az Origónak azt mondta, hogy ez magánügye, és nem szívesen nyilatkozik róla.

Elismerte, hogy elmaradtak a beszámolóval, de azt mondta, nem volt pénzük könyvelőre. A Bombahír információi szerint a Hun Média Kft. intézi a szélsőséges retorikájáról és törvénysértéseiről hírhedt Kurucinfó hirdetéseit is. A hírportál főszerkesztőjének vélt Molnár Balázs elleni februárban zajlott székesfehérvári bírósági tárgyaláson tanúként hallgatták meg a vállalat másik vezetőjét, aki később a folyosón azt mondta, Novák üzlettársaként dolgozik a reklámszervező cégben. Molnár is tulajdonosa a cégnek, mely szervereit korábban már lefoglalta a rendőrség.

A Hun Média ellen még 2007 szeptemberében indult APEH-végrehajtás. A cég bejelentett címén nem is ismerik. A Jobbik etikai bizottságának elnöke, Staudt Gábor szerint a hamis címre bejelentett Jobbik-közeli cégek helyzetét „mindenképpen rendezni kell".

 

érdekes az a nem volt pénzük könyvelőre :) ha akkora volt a forgalom, h a könyvelő horror összeget kérjen, akkor kellett lenni rá pénznek, de ha alig volt bevétel, akkor a könyvelő se kérhetett sokat...

Szerző: ostopenko  2010.03.30. 20:08 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ostopenko.blog.hu/api/trackback/id/tr331904507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása