Holdudvaronc. Ezt a jó kis szót olvastam egy blogon. És tényleg illik rá és még sokukra. Pörzse. Jól emlékeztem, h sokfelé láttam már az arcát, mindig amerre sokat fizettek vagy úgy gondolta, jó lehet neki. '94ben Fidesz gyűlés, '98ban MSZP kampányrendezvény, 2010 Jobbik jelölt. Nem semmi pályafutás. Azt mondta, régen még "apolitikus" volt. Na persze de a pénzt akkor is szerette :)

Itt épp a "népírtóknak" kampányolt.

„Ahogy viselkedtek az elmúlt 20 évben és különösen az elmúlt 4 évben, gyakorlatilag indirekt népirtást hajtottak végre”

Mondta ezt a Barikád c. Jobbikos pártlap főszerkesztője. Ezek a Jobbikosok tudják ám pörgetni-forgatni azt a bizonyos köpönyeget. Erről eszembe jutott az a hülye szóvicc, h mi az, amiben a kis bírka fürdik? Hát a bari-kád :D

Persze, ismét, immár sokadszor gecik vagyunk, sőt beszállt a titkosszolgálat is, h lejárassuk szegény Jobbikos hazafiakat. De most mondom sokadszor, nem kell őket lejáratni, lejáratják magukat.

Pörzse 1998-ban a Horn Gyula újraválasztásáért küzdő MSZP rendezvényén lépett fel műsorvezetőként. A Képviselő Funky kérdésére először azt a - klasszikus én? malacot? soha! poént idéző - választ adta, hogy „Én? Soha!”.

Majd azzal magyarázta a szereplését, hogy egy rendezvényszervező irodán keresztül gázsiért elvállalt ezt-azt. A Piroslap ezt kérdi: ha Müller Nikolettnek mennie kellett azért, mert gázsiért elvállalt ezt-azt, akkor mi lesz Pörzsével?

Jó kérdés!

Szerző: ostopenko  2010.04.02. 23:56 Szólj hozzá!

Címkék: kampány mszp pörzse barikád szopás jobbik ciki holdudvaronc leszerepelt

A bejegyzés trackback címe:

https://ostopenko.blog.hu/api/trackback/id/tr851904510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása