"A zsidók által meggyilkoltatott Jézus feltámadásának ünnepén Vona Gábor üdvözli a hazafiakat, békés és boldog húsvétot kívánva minden magyarnak."
Kezünkbe kell vennünk a Hit pajzsát és az Igazság kardját, hogy megvívjuk azt a harcot amelyet a Jóisten ránk bízott.

A keresztény világ közel 2000 éve Húsvétkor a Megváltót ünnepli. A Megváltót, akit a zsidók ugyan keresztre feszítettek, de Ő harmadnapra feltámadott. Nekünk, magyaroknak ez a Húsvét más szempontból is fontos, hiszen egyre többen vagyunk mi, nemzetiek, akik bízunk abban, hogy Magyarország is fel fog támadni. Az elkövetkező pár napra minden tisztességes magyar embernek békét, nyugalmat, töltődést, pihenést kívánok, hiszen Húsvét után újra a kezünkbe kell vennünk a Hit pajzsát és az Igazság kardját, hogy megvívjuk azt a harcot amelyet a Jóisten ránk bízott, azt a harcot amelyet Magyarországért, a hazánkért kell megvívnunk.

 

Áldott Húsvétot, szebb jövőt!
Krisztus feltámadt!

Mondta ezt Vona Gábor, akivel kapcsolatban ne feledjük az alábbiakat az iwiw-ről elcsípve:

(kattintásra megnő:)

(kattintásra megnő:)

Ilyen egy igaz keresztény hazafi???

 

még több itt: http://jobbik.eu5.org/

Szerző: ostopenko  2010.04.03. 13:06 Szólj hozzá!

Címkék: iwiw húsvét csók feltámadás jobbik kuruc egyetemista vona zsidózás bognár jövőt szebb pogácsás

A bejegyzés trackback címe:

https://ostopenko.blog.hu/api/trackback/id/tr531904511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása